Regulament-Taxi Company

In jos

Regulament-Taxi Company

Mesaj Scris de faKelO la data de Dum Mai 08, 2016 1:27 pm

- Pe chat-ul factiunii trebuie sa folositi un limbaj decent. Nu sunt permise certurile, spam-ul sau vorbitul despre bacsis pe [/f].
- Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul, la prima abatere veti fi sanctionati cu Faction Warn, iar la a doua cu uninvite.
- Nu va certati intre voi, riscati uninvite. Totul se rezolva de fata cu liderul sau cu co-liderul.
- Este interzis sa ii faceti plangere unui coleg pe panel, se pedepseste cu Faction Warn.
- Nu faceti Death match / Drive-by, se pedepseste cu uninvite sau Faction Warn în functie de gravitate.
- Daca cineva va omoara / va ataca fara motiv, faceti poza (F8) si ii faceti plangere la factiunea lui daca are sau "Complaints" daca este civil sau in "Los Santos Taxi Company - Lista neagra".
- Fare-ul este: 200$ ziua ( PANA LA ORA 20:00 ) si noaptea 300$ (de la 20:00 pana la 7:00)
- Daca puneti alt [/fare] veti fi sanctionati, se pedepseste cu o amenda in valoare de 1.000.000$.
- Nu aveti voie sa vorbiti la telefon sau sa dati mesaje daca ati acceptat un client, daca e ceva urgent intrebati clientul daca va da voie.
- Cine este inactiv mai mult de 3 zile (fara sa anunte in sectiunea 'Invoiri') va fi automat demis.
- Dupa ce folositi un taxi distrugeti-l sau aduceti-l la HQ, nu rataciti taxiurile. Daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati.
- Daca lipsiti de la sedinta fara sa postati nu veti primi salariul si veti primi Faction Warn.
- Comenzile (clientii) sunt obligatorii pentru toti membrii Taxi Company. Cine nu indeplineste minimul de comenzi (30) si detine rank 1 sau nu posteaza raportul sau il are anulat primeste uninvite.
- Este interzis sa cereti bacsis unui client.
- Este interzis sa ajutati un Arms Dealer sa faca materiale. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis sa detineti droguri. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis sa va puneti AFK în timp ce efectuati o comanda, daca clientul urca in masina in timp ce voi sunteti deja AFK, nu se ia in considerare. Abaterea de la aceasta regula poate duce la Faction Warn.
- Este interzisa folosirea masinilor factiunii in scopuri personale (job, rob, plimbare, etc.) aceasta se va pedepsi cu Faction Warn.
- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta insulta sau acuza sub orice forma.
- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit.
- Cine da /eject aiurea la prima abatere primeste un Avertisment verbal si daca se mai repeta, primeste un Faction Warn.
- Orice abuz sau incalcare a regulamentului serverului atrage dupa sine si sanctionarea dumneavoastra in factiune.
- Membri care sunt banati, vor fi demisi din factiune dupa 3 zile fara FP daca au avut mai mult de 14 zile în factiune în momentul banului, in caz contrar, daca nu au avut 14 zile in factiune în momentul primirii banului vor fi demisi cu 40/40 Faction Punish.
- Membrii ce incep sa jigneasca pe [/f], sa faca Death match / Drive-by in masa pe colegii din factiune / nu respecta cuvantul liderului / co-liderului / aduce jigniri la adresa lor, oricât de mici sunt acestea (ex: ratat,nab, idiot) vor primii uninvite cu 40/40 Faction Punish.
-Glumele de prost gust si misto-urile la adresa liderului / co-liderului si a celorlalti membrii se sanctioneaza cu Faction Warn sau uninvite cu 40/40 Faction Punish, depinde de caz.
- Daca va dati jos colegii de la taxiurile lor, la prima abatere veti primi avertisment verbal, iar la a doua abatere veti fi sanctionati cu Faction Warn.
- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar daca clientul va da acordul, cine se va abate de la aceasta regula va primi Faction Warn.
- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.
- Nu aveti voie sa faceti spam cu [/fare], apare tuturor jucatorilor online în acel moment si îi puteti incurca, aceasta 'suferinta' va fi sanctionata cu avertisment verbal la prima abatere si cu Faction Warn la a doua abatere.
- La doua avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn.
- Injuraturile grave / jignirile pe chat-ul factiunii cât si pe alte chat-uri vor fi sanctionate cu Faction Warn sau uninvite cu 40/40 Faction Punish.
- Jignirile minore vor fi sanctionate cu un avertisment verbal, dupa care urmeaza sa fie sanctionate cu Faction Warn la a doua abatere.
- În caz ca sunteti sanctionati de catre un admin cu ban pe o perioada mai mare de doua zile si nu aveti dreptul la o învoire (detineti rank 1 / nu detineti nici macar 7 zile in factiune), primiti uninvite.
-Puteti utiliza orice arma care este disponibila în Gun Shop (ex: M4, MP5) doar cu conditia ca ati dat / dati rob sau doriti sa faceti DM pe politisti.
- Sunteti obligati sa cunoasteti toate locatiile din orase s.a. Daca nu stiti o anumita locatie spuneti-i clientului sa va spuna un punct de reper. În cazul în care aveti o reclamatie, la prima abatere veti primi Faction Warn, iar la a doua abatere uninvite.( Chiar si avertisment verbal, depinde de gravitate ).
- Nu aveti voie sa faceti plângere unui coleg din alte companii de taxi pe panel la reclamatii daca aveti o problema cu cineva, îi dati PM liderului factiunii din care face parte. Cine se abate de la aceasta regula va fi sanctionat cu Faction Warn.
- Incercarea de mituire a celui care v-a reclamat pentru a retrage reclamatia se sanctioneaza cu Faction Warn la prima abatere si Uninvite la a doua abatere.
- Aveti voie sa jucati barbut doar dupa ora 20:00 pâna la ora 07:00. Cine joaca barbut în alt interval de timp, la prima abatere va fi sanctionat cu o amenda in valoare de 2.000.000$, la a doua abatere cu un Faction Warn.
- Nu aveti voie sa faceti poze la comenzile ce contin 500$ si sa le postati la raportul de activitate, cine face acest lucru le vor fi sterse/anulate comenzile.
-Nu aveti voie sa parcati masinile personale printre cele de la factiune! Riscati FactionWarn!


Comenzile factiunii:
[ /accept id] - pentru a accepta o comanda.
[/fare] - duty on.
[/f] - chat-ul factiunii.

Informatii rank-up:
- rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune.
- rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune.
- rank 3 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 2.
- rank 4 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 3.
- rank 5 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4.
- rank 6 este subliderul.

Joburi:
Aveti voie sa purtati orice job legal. Cine este prins cu job ilegal risca Faction Warn. Joburi ilegale / interzise: Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker.
avatar
faKelO
Fondator
Fondator

Mesaje : 165
Data de inscriere : 07/05/2016
Varsta : 16
Localizare : Botosani

http://rpgprozone.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum